index001003.gif index001003.gif index001003.gif index001003.gif
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ηλεκτρονική τοποθεσία μας. Θα θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την εταιρία μας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και προσφορές μας. 

Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας παρουσιάσουμε όλο το φάσμα των προϊόντων μας μέσω αυτών των σελίδων. Εμφαση δίνουμε στο χαρτί θερμομεταφοράς για μεταξοτυπία, καθώς και στις σταμπωτικές μηχανές. Ειδικευόμαστε στη θερμομεταφορά, καθώς είμαστε και οι ίδιοι κατασκευαστές θερμομεταφερόμενων υλικών και σταμπών.
Προφίλ της εταιρίας
Η εταιρία "Questor - Τ.Τενοπούλου" είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1988. Εχοντας πετύχει τους προηγούμενους στόχους μας να αυτοματοποιήσουμε την παραγωγή μας, μπαίνουμε δυναμικά σε νέες αγορές με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αν δεν γνωρίζατε την εταιρία μας, και αυτή είναι η πρώτη σας επαφή μαζί μας, θα σας προτείναμε να επισκευτείτε τις σελίδες με τα προϊόντα μας για να γνωρίσετε τη δουλειά μας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε ή να σας γνωρίσουμε από κοντά για να λύσουμε προβλήματα και απορίες σας.
Συνοπτικά
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Αθήνα, μόνο 30 μέτρα από την ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης (στο Κηφισό) στο ύψος του Μπουρναζίου. Είστε ευπρόσδεκτοι οποιαδήποτε εργάσιμη μέρα από τις 8:00 μέχρι 16:30.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και προσφορές, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Τρόποι Επικοινωνίας :
- Συμπληρώνοντας τη φόρμα (κάντε κλικ στο "Επικοινωνία")
- Με τηλέφωνο : 210 5773 050
- Με Φαξ : 210 5786 158
- Με e-mail :
English
flag_en.gif
Αρχική
Προϊόντα
Χάρτης
Μεταπωλητές
Επικοινωνία
questor@questor.gr